Οι πιο δημοφιλείς οδοντιατρικές υπηρεσίες είναι η Αισθητική Οδοντιατρική, τα Εμφυτεύματα και η Ορθοδοντική θεραπεία.

Συγκεκριμένα οι κάτωθοι οδοντιατρικές εργασίες:Αδιαμφισβήτητα το χαμόγελο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που προσδίδει γοητεία, αλλά και ανεβάζει την ψυχολογία του.Η λεύκανση σύμφωνα πάντα με βιβλιογραφικές αναφορές και μελέτες δεν είναι επικίνδυνη, αρκεί να ακολουθούνται οι κανόνες ασφαλείας και να μην γίνονται υπερβολές.Στη σύγχρονη οδοντιατρική υπάρχουν τρείς τεχνικές λευκάνσεως των δοντιών. Η πρώτη, είναι η λεύκανση που γίνεται στο οδοντιατρείο από τον οδοντίατρο, ενώ η δεύτερη είναι εκείνη που γίνεται στο σπίτι φορώντας ο ασθενής ειδικούς νάρθηκες (μασελάκια), τα οποία κατασκευάζονται ειδικά για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Τέλος, η τρίτη τεχνική είναι ο συνδυασμός των δύο παραπάνω τεχνικών, η οποία πλεονεκτεί σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες λόγω της μεγάλης μακροβιότητας του αποτελέσματος.Αξίζει να αναφέρουμε, ότι εκτός από τις διάφορες τεχνικές υπάρχουν και διαφορετικά υλικά λευκάνσεως με διαφορετικές περιεκτικότητες δίνοντας έτσι στον οδοντίατρο τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένα προϊόντα ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε ασθενή.

Το Bonding είναι μια οικονομική και ελάχιστα επεμβατική τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα δυσχρωμικά, σπασμένα ή φθαρμένα δόντια αλλά και για το κλείσιμο κενού ανάμεσα στα δόντια χρησιμοποιώντας σαν υλικό τη σύνθετη ρητίνη.Αναλόγως το περιστατικό, χρειάζονται μία ή δύο συνεδρίες. Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι:
• οικονομική και ελάχιστα επεμβατική τεχνική
• απαιτεί ελάχιστη αφαίρεση οδοντικής ουσίας
• άμεσο αποτέλεσμα
• επιτρέπει την κατασκευή όψεων πορσελάνης σε μεταγενέστερο χρόνο.

Τα μειονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι:
• η σύνθετη ρητίνη είναι πορώδες υλικό. Αυτό σημαίνει, ότι με το πέρασμα του χρόνου προσροφά χρωστικές αποχρωματίζοντας και αλλοιώνοντας το αρχικό αποτέλεσμα.
• χρήζει τακτικής συντήρησης από τον οδοντίατρο.

Οι όψεις πορσελάνης είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό (χωρίς της χρήση μετάλλου), το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό και δεν απορροφά χρωστικές, δίνοντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.Τα πλεονεκτήματα στις όψεις πορσελάνης:
• Μεγάλη αντοχή
• Δεν φθείρονται
• Δεν αποχρωματίζονται

Τα μειονεκτήματα στις όψεις πορσελάνης:
• Υψηλό κόστος

Το CLEAR ALIGNER είναι μια καινοτόμος μέθοδος για τη διευθέτηση ορθοδοντικών ανωμαλιών χρησιμοποιώντας διαφανείς νάρθηκες.Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ορθοδοντική θεραπεία και επιτρέπει την ορθοδοντική μετατόπιση των δοντιών χωρίς μεταλλικά σιδεράκια.Οι νάρθηκες αυτοί είναι κατασκευασμένοι από βιοσυμβατά υλικά και είναι σχεδόν “αόρατοι”. Επιπρόσθετα, μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί εύκολα ανά πάσα στιγμή. Τέλος, θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να γίνει σε όλους τους ασθενείς, παρά μόνο όταν το ορθοδοντικό πρόβλημα είναι τέτοιο που μπορεί να διορθωθεί με το συγκεκριμένο νάρθηκα.

Στην οδοντιατρική ορολογία, λέγοντας εμφύτευμα ή οδοντικό εμφύτευμα, εννοούμε μια τεχνητή ρίζα δοντιού κατασκευασμένη από τιτάνιο, ένα βιοσυμβατό υλικό, που τοποθετείται στο οστό της άνω και κάτω γνάθου για να στηρίξει ένα δόντι, μια γέφυρα, μία μερική ή ολική οδοντοστοιχία.Μακροχρόνιες μελέτες έχουν δείξει πως τα εμφυτεύματα είναι μία αξιόπιστη επιλογή με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η επιτυχία των εμφυτευμάτων στο μπροστινό τμήμα της άνω γνάθου είναι 90% – 95%, ενώ στο πίσω τμήμα της άνω και κάτω γνάθου ειναι 85% – 95%.Η διάρκεια ζωής των εμφυτευμάτων κυμαίνεται από 15 έως 20 χρόνια. Αυτό όμως εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η προσωπική υγεία του κάθε ασθενή, συμπεριλαμβανομένου του καπνίσματος και η στοματική υγιεινή. Σ’αυτό συμβάλλει ακόμα η σωστή αξιολόγηση πριν από την τοποθέτηση του εμφυτεύματος, η επιλογή αξιόπιστης εταιρείας κατασκευής εμφυτεύματος αλλά και η τακτική επανεξέταση, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ / ΣΠΙΤΙ

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

ΕΝΘΕΤΑ

ΕΠΕΝΘΕΤΑ

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ / ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΚΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΟΣ

ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΑΛΙΝΟΥ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΣΤΗΣ

ΑΚΡΟΡΙΖΕΚΤΟΜΗ

ΚΙΝΗΤΗ / ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΗ / ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΣΕΛΑΝΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΗ / ΓΕΦΥΡΑ ΖΙΡΚΟΝΙΟΥ

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗ / ΓΕΦΥΡΑ

ΜΕΡΙΚΗ / ΟΛΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΦΘΟΡΙΩΣΗ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ (SEALANTS)

ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ (ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ)

ΠΟΛΦΟΤΟΜΗ

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ) ΑΠΟ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΣΤΗ

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ